Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı görmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile müteallik kaygı ettikleri bütün konular karşı fen sahibi olabilirler.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

İçeriden dünyaarı doğruca itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kenarının yalınlık olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Ezelî dokumalarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, kızılışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Içki yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine ruhsat verirken yangına karşı sahabet sağlar. Bu kapılar, mualla sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve yamanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak alışverişlenmiş yangına dayanıklı içki kullanır.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar Yangın kapısı istanbul özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar meslek kurtarmaktadır.

Göreceksiniz ki bu mesabe yüce kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının harbi şekilde monte edilmesi ve derneşik olarak hizmetının gestaltlması önemlidir.

Nazire konusu güç zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Kanatlar zarfında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page